Valoisa ja vetovoimainen kaupunki –seminaari 22.11.

MUKAUTUVA KAUPUNKIVALAISTUS -HANKE ESITTELEE TULOKSIAAN

Valoisa ja vetovoimainen kaupunki -seminaari kerää yhteen joukon valon ja kaupunkikehittämisen ammattilaisia ja tutkijoita keskustelemaan siitä, kuinka kaupunkivalaistuksen kehittämisellä voi lisätä kaupungin ja alueiden vetovoimaa. Tarjolla on uutta tutkimustietoa älykkään ja mukautuvan kaupunkivalaistuksen mahdollisuuksista.

Seminaari järjestetään yhteistyössä Oulun yliopiston arkkitehtuurin osaston Mukautuva kaupunkivalaistus –hankkeen, Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan liiton Valosta vetovoimaa -hankkeen, Liikelaitos Oulun Tilakeskuksen ja Valon kaupunki Jyväskylän Ulkovalaistuksen valistushankkeen kanssa.

Mukautuva kaupunkivalaistus –hankkeen esityksissä kuvataan hankkeen puitteissa tehtyjä kokeellisia kaupunkivalaistus-installaatioita, jotka tutkivat erilaisia mukautuvan valaistuksen teemoja, ja kerrotaan valaistusdemojen tuloksista. Hankkeen aikana on kehitetty myös VirtuAUL-työkalu mukautuvan valaistuksen suunnitteluun ja simulointiin.

Seminaariohjelma ja linkki ilmoittautumissivulle löytyy tästä linkistä: www.ouka.fi/oulu/juhlavuosi2013/valoisa-ja-vetovoimainen-kaupunki-seminaari